tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post3842602977558268040..comments2023-09-23T02:39:59.480+02:00Comments on Gotuj z Wojciechem: Caponata czyli Wojciech po SycylijskuUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-30073141845290665432012-07-09T08:28:10.769+02:002012-07-09T08:28:10.769+02:00Polecam się :) PozdrówkaPolecam się :) PozdrówkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-35242708498955548602012-07-08T22:03:23.826+02:002012-07-08T22:03:23.826+02:00Właśnie zrobiłam, cudowne, pyszne, następnym razem...Właśnie zrobiłam, cudowne, pyszne, następnym razem będę pasteryzować:)...dzięki:)pozdr.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-84930693465054536302012-03-13T15:45:02.898+01:002012-03-13T15:45:02.898+01:00Fajne, takie letnie...Fajne, takie letnie...Veggiehttps://www.blogger.com/profile/02348437730698841892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-82094511455822733322012-03-12T19:23:14.731+01:002012-03-12T19:23:14.731+01:00Grazie mille! buon appetito! per favore!Grazie mille! buon appetito! per favore!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-13002278001661770042012-03-12T17:42:52.749+01:002012-03-12T17:42:52.749+01:00Wojciechu, Padre! Rządzisz:)Wojciechu, Padre! Rządzisz:)Onahttps://www.blogger.com/profile/10797495415364564389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-38596359226436269712012-03-12T16:16:53.660+01:002012-03-12T16:16:53.660+01:00Hmm, hmm, hmm, pysznie! I z czosnkiem i karczocham...Hmm, hmm, hmm, pysznie! I z czosnkiem i karczochami - uwielbiam!mojetworyprzetworyhttps://www.blogger.com/profile/14954285191254422037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-31268548676627530492012-03-12T09:35:19.040+01:002012-03-12T09:35:19.040+01:00zdjęcie mówi samo za siebie, że warto poczynić ową...zdjęcie mówi samo za siebie, że warto poczynić ową "pastę", trzeba tylko nabyć bakłażana, reszta znajdzie się w domowej spiżarni :)Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.com