tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post5489821669857227891..comments2023-09-23T02:39:59.480+02:00Comments on Gotuj z Wojciechem: Pora na Pappardelle CarbonaraUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-45832497555905512142012-04-19T07:40:07.454+02:002012-04-19T07:40:07.454+02:00że lepsze wrogiem dobrego? :) moim zdaniem klasycz...że lepsze wrogiem dobrego? :) moim zdaniem klasyczna carbonara broni się sama, natomiast brak dalszych poszukiwań trzyma nas w kulinarnym średniowieczu, toskańczycy z reguły nie są mile nastawieni do przybyszów którzy nie uznają wyższości ich kuchni i zwyczajów, taka mentalność, pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-72291101816793670982012-04-18T23:44:10.391+02:002012-04-18T23:44:10.391+02:00jakies 2 tygodnie temu ogladałam program o angiels...jakies 2 tygodnie temu ogladałam program o angielskim kucharzu ( nazwiska nie pamiętam), który postanowił oczarowac toskańczyków swoim innowacyjnym podejściem do kuchnii włoskiej. Ugotował i wydał uroczysta kolację, min. carbonarę z pulpecikami. Niestety autochtoni, nie podzielili upodobań kucharza. Przez 2 następne dni demonstrowali mu swoja tradycję kulinarną. Wiesz do czego zmierzam. Pozdrawiamy TapendaKasia S,https://www.blogger.com/profile/02399308408969595871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-77088880073661474162012-04-18T16:08:50.817+02:002012-04-18T16:08:50.817+02:00ciekawa zmiana boczku na szynkę parmeńską, muszę w...ciekawa zmiana boczku na szynkę parmeńską, muszę wypróbować ;)Paulinahttps://www.blogger.com/profile/13039457527819121506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-74006878276539499732012-04-18T14:04:31.059+02:002012-04-18T14:04:31.059+02:00Trzeba! Nie zawiedziesz się :)Trzeba! Nie zawiedziesz się :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-74505077009782171132012-04-18T12:58:38.842+02:002012-04-18T12:58:38.842+02:00Podoba mi sie zwlaszcza ten dodatek w postaci pora...Podoba mi sie zwlaszcza ten dodatek w postaci pora. Bedzie trzeba wyprobowac :)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.com