tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post5697687137605557956..comments2023-09-23T02:39:59.480+02:00Comments on Gotuj z Wojciechem: MembrilloUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-12965397490200766102014-04-29T08:45:40.971+02:002014-04-29T08:45:40.971+02:00Dość długo, u mnie postał 2 tygodnie w lodówceDość długo, u mnie postał 2 tygodnie w lodówceAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-50002933420950943202014-04-27T15:11:30.825+02:002014-04-27T15:11:30.825+02:00Ile wytrzumuje i w jakich warunkach?
Ile wytrzumuje i w jakich warunkach?<br />dredhttps://www.blogger.com/profile/06090018393017051323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-22602780646923172382013-11-06T22:24:44.556+01:002013-11-06T22:24:44.556+01:00Moja ukochana membrillo!!! Ja robiłam w tym roku k...Moja ukochana membrillo!!! Ja robiłam w tym roku konfiturę z pigwy i klasyczną polską galaretkę, którą na wzór hiszpański podałam z manchego. Pigwę przerabiam raz na trzy lata, a to z tego względu, że robię to hurtowo ( tej jesieni przeszło przez moje łapki 3,5 kg owoców ) - przyznasz, że obróbka jest kłopotliwa..? Jak tak sobie poskrobię, powydłubuję gniazda nasienne to odechciewa mi się tego na kilka sezonów :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00541954964386931355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-10374699213891584072013-10-18T15:41:19.722+02:002013-10-18T15:41:19.722+02:00Ojjj zjadłabym. To musi być genialne połączenie sm...Ojjj zjadłabym. To musi być genialne połączenie smaków :)Evihttps://www.blogger.com/profile/16841867740092246457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5874796777155571020.post-78007239743914098662013-10-17T22:13:44.167+02:002013-10-17T22:13:44.167+02:00Ale super! CHętnie bym spróbowała :) Fajne zdjęcia...Ale super! CHętnie bym spróbowała :) Fajne zdjęcia!:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.com